Kurssiesittelyt

Kurssiesittelyt

Luonnonmukainen itsehoito 1

HOITOKÄÄREET, -PAKKAUKSET JA VÄHÄN KASVOILLEKIN

Haluatko oppia tuntemaan helpot ja tehokkaat luonnonmukaiset hoitokääreet ja -pakkaukset?

Tule kanssamme hoitamaan itseäsi ja oppimaan perinteiset ja nopeat tavat itsehoitoon. Opetellaan tekemään myös rentouttava iltahoito kasvoille höyryttämällä, itsetehdyllä naamiolla ja kosteusvoiteella.

Kurssi sisältää kaikki materiaalit ja hoitotuotteiden raaka-aineet. Kaikki itse tehdyt tuotteet, opit ja ohjeet saat myös kotiin vietäväksi!


Luonnonmukainen itsehoito 2

HEMMOTTELUA JALOILLE JA KÄSILLE

Oletko koskaan ajatellut, miten jalkojen ja käsien erilaiset kylvyt ja hieronnat vaikuttavat koko kehon hyvinvointiin?

Tule tekemään ja kokemaan kanssamme erilaisia virkistäviä ja rentouttavia hoitoja jaloille ja käsille. Tehdään myös erilaisia yrttipusseja kylpyihin. Kurssi sisältää kaikki materiaalit ja hoitotuotteiden raaka-aineet. Kaikki itse tehdyt tuotteet, opit ja ohjeet saat myös kotiin vietäväksi!


Villiyrtit ruokana

Villikasveja on syöty jo tuhansia vuosia, joten ne eivät ole aivan uusi asia, vaikkakin ajoittain unohdettu. Viime vuosina villiyrtit ovat kasvattaneet jälleen suosiotaan sekä terveyttä edistävänä ja ylläpitävänä että eettisenä ravintona. Erityisesti Lapin puhdas luonto antaa tähän upeat puitteet.

Tule keräämään ja maistelemaan kanssamme villiyrttejä ruuassa. Kurssi sisältää kaikki materiaalit ja raaka-aineet. Opit ja reseptit saat kotiin vietäväksi!


Villiyrtit luonnonmukaisessa itsehoidossa

IHONHOITO

Haluatko oppia valmistamaan lisäaineetonta ja helppoa kotikosmetiikkaa, jonka raaka-aineet ovat edullisia ja helposti saatavilla?

Tule valmistamaan kanssamme mahdollisimman puhtaita ihonhoitotuotteita, joissa käytetään myös villiyrttejä. Vietetään hauskaa aikaa oppien villikasvien ja muiden raaka-aineiden vaikutuksista ja tuotteiden valmistamisesta.

Kurssi sisältää kaikki materiaalit ja raaka-aineet. Opit, itse tekemäsi tuotteet ja reseptit saat kotiin vietäväksi!


Nuorten iltapäivä

KOSMETIIKKAA ITSE TEHDEN

Ovatko kasvosi rasvoittuvat vai kuivat? Haluatko syventää tai kirkastaa hiustesi väriä luonnonmukaisesti yrteillä? Entä mitä hoitotuotteita ja hemmotteluja voidaan tehdä helposti, kun ryhmä kavereita kohtaa?

Tule valmistamaan kanssamme mahdollisimman puhtaita, lisäaineettomia ihon- ja hiustenhoitotuotteita, joissa käytetään myös villiyrttejä. Vietetään hauskaa aikaa oppien kasvien ja muiden raaka-aineiden vaikutuksista ja tuotteiden valmistamisesta.

Kurssi sisältää kaikki materiaalit ja raaka-aineet. Opit, itse tekemäsi tuotteet ja reseptit saat kotiin vietäväksi!


Kokopäivä yrttikurssi

Kiinnostaako sinua oppia tunnistamaan ja käyttämään villikasveja ruokana, juomana, rohtona ja ihonhoidossa?

Tule kanssamme tunnistamaan, keräämään, valmistamaan ja maistelemaan ruokaa ja juomaa satokauden luonnonyrteistä. Voit valmistaa myös hoitotuotteita omaan käyttöön.

Kurssi sisältää kaikki materiaalit ja raaka-aineet. Opit, itse tekemäsi tuotteet ja reseptit saat kotiin vietäväksi!